Som företag inom förpackningsindustrin finns det ett ansvar att värna om en hållbar miljön och att kvalitetsarbetet står i focus. Ack-Pack AB strävar alltid efter att utvecklas inom miljö och kvalitetsarbete, vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

Kvalitetsarbetet är ständigt i focus, Vi strävar efter att levererar kvalitetsvaror i tid och i sådant utförande att det i största möjliga mån uppfyller kundens förväntningar, önskemål och behov. Vi arbetar även för att våra leverantörer ska uppnå den kravbilden för miljö och kvalitet som finns på marknaden.

Ack-Pack AB är anslutna till NPA, deras huvudsakliga uppgift är att se till att förpackningar och tidningar i Sverige återvinns.

FSC – Forest Stewardship Council® (FSC®) intygar att träden som använts i utvalda produkter kommer från ett ansvarsfullt skogsförvärv, återvunnet material och kontrollerade källor.Infoga bild – Svanen – Nordens främsta miljömärkning som är ett redskap för att ställa om till en mer hållbar konsumtion och hållbart samhälle. Miljömärkningen finns på utvalda produkter i vårt sortiment.